LM75G

Hefmobiel voor glas tot 75 kg

Technische specificaties


Glas en ruiten tot 75 kg
Max. hefhoogte: 1.10 m
Hefsnelheid: 100 mm/s
Laadplateaudiepte: 0.23 m
Hoogte: 1.55 m
Breedte: 0.52 m
Gewicht: 50 kg
Accu type: NiMH 24 V / 9 Ah
Actieradius: tot 200 keer tillen
Laadtijd accu: 8 uur bij volledige ontlading
Aandrijfmotor: 2 stuks
Materiaal: staal met coating
Garantie: 2 jaar

Offerte ontvangen

Meest compacte machine voor glashandling

Een vacuümheffer is een van de meest gebruikte plaatsings- en tilhulpmiddel voor de glaszetter. Meestal zijn dit mechanisch aangedreven tilhulpmiddelen. Met de elektrische hefmobiel van Tiller® voor het handelen van glas, ruiten, deuren en wanden, heb je de meest compacte machine en kun je in je eentje eenvoudig glas tillen, installeren en monteren. Deze compactheid is uitermate geschikt voor glas monteren in binnenruimten of kleine ruimtes.De hefmobiel is standaard uitgerust met 2 elektrische aandrijvingen, één voor het tillen en één voor als je op tilhoogte bent om een stukje elektrisch te rijden. De hefmobiel voor het handelen van glas is uitgerust met 2 Powergrip handbediende professionele pompzuigers. De elektrische hefmobiel van Tiller tilt zichzelf in en uit de bestelbus en is direct bedrijfsklaar.

De elektrische hoogteverplaatsing van de zuigers van de hefmobiel is maximaal 110 cm. De uiteindelijke plaatsingshoogte van het glas is afhankelijk van de beginhoogte van het glas op de bok en de plek waar de ruiten worden aangezogen.

In de onderste stand staan bij alle hefmobielen voor glashandeling de haakse steunwielen op de grond en kan de ruit en de hefmobiel eventueel een stukje zijwaarts bewogen worden om bijvoorbeeld een ruit achter een paal te kunnen plaatsen.

Welk type hefmobiel heb ik in mijn situatie nodig?

LM75G

Wil je veel dezelfde ruiten of glas met veelal dezelfde afmeting tillen met een maximum van 75 kg, dan kun je de hefmobiel LM75G gebruiken. Je kunt eventueel het glas ook roteren.

LM120G

Voor wat zwaardere ruiten en glas tot maximaal 120 kg, kun je de hefmobiel LM120G gebruiken. Je kunt eventueel het glas ook roteren.

LM120GD

Voor ruiten met veel variërende afmetingen tot 120 kg, kun je de hefmobiel LM120GD gebruiken. Dit model heeft snelle instelmogelijkheden om de pompzuigers in het centrum van de glasplaat te stellen en ook de diepte van het glas tot het kozijn of venster. Hiermee kun je een vensterbank of radiator overbruggen.

De elektrische hoogteverplaatsing van de zuigers van deze hefmobiel is maximaal 110cm. De uiteindelijke plaatsingshoogte van het glas is afhankelijk van de beginhoogte van het glas op de bok. Met dit model is de plaatsingshoogte van het glas aanmerkelijk te verhogen door de mogelijkheid in twee stappen te tillen.LM120GD+

Voor ruiten met veel variërende afmetingen tot 120 kg waarbij ook zijwaarts verplaatsen nodig is als het glas geheven is, kun je de hefmobiel LM120GD+ gebruiken. Dit model heeft een extra haaks zijwielset, maar ook de snelle instelmogelijkheden om de pompzuigers in het centrum van de glasplaat te stellen en ook de diepte van het glas tot het kozijn of venster. Hiermee kun je een vensterbank of radiator overbruggen.

De elektrische hoogteverplaatsing van de zuigers van hefmobiel is maximaal 110cm. De uiteindelijke plaatsingshoogte van het glas is afhankelijk van de beginhoogte van het glas op de bok. Met dit model is de plaatsingshoogte van het glas aanmerkelijk te verhogen door de mogelijkheid in twee stappen te tillen.

Met de extra haakse zijwielset blijven altijd de twee zijwielen bij het plaatsen van de ruit op de grond, ook in geheven positie.Kopen of leasen?

Wij vinden dat iedereen goed gereedschap verdient. Ook als het financieel even niet zo lekker uitkomt. Daarom bieden wij de mogelijkheid om jouw hefmobiel te financieren: je gebruikt je nieuwe tool terwijl je hem in maandtermijnen afbetaalt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte ontvangen


Technische specificaties LM75G

Glas en ruiten tot 75 kg
Max. hefhoogte: 1.10 m
Hefsnelheid: 100 mm/s
Laadplateaudiepte: 0.23 m
Hoogte: 1.55 m
Breedte: 0.52 m
Gewicht: 50 kg

Accu type: NiMH 24 V / 9 Ah
Actieradius: tot 200 keer tillen
Laadtijd accu: 8 uur bij volledige ontlading
Aandrijfmotor: 2 stuks
Materiaal: staal met coating
Garantie: 2 jaar

Download de complete specificaties van de LM75G.