Service

Bij aflevering van jouw hefmobiel ontvang je een gebruiksinstructie en optioneel een training. Ondanks het feit dat de hefmobiel van Tiller® zeer geringe slijtage kent, adviseren wij je jaarlijks onderhoud te laten verrichten. Bij het onderhoud is inbegrepen het controleren van de essentiële onderdelen en het afstellen van de mechanieken.

Garantie

De Tiller®-hefmobiel is gemaakt van staal en zo ontworpen dat hij tegen een stootje kan. Mochten er onverhoopt toch onvolkomenheden blijken na aanschaf, dan heb je uiteraard recht op garantie. Wij verhelpen het probleem kosteloos. Op de hefmobiel geldt een standaard garantie van 2 jaar.

Onderhoud en reparatie

Voor reparatie kun je contact met ons opnemen via + 31 (0) 15 - 310 6999, het contactformulier invullen of mailen naar info@tiller.eu . Wij leveren de originele vervangingsdelen en bouwen deze voor je in. Op deze manier zorg je ervoor dat de veiligheidsrisico’s tot een minimum beperkt blijven en je ongestoord gebruik kunt blijven maken van jouw hefmobiel.

Technische informatie

Download hier de handleiding van de hefmobiel van Tiller®.

Bekijk de uitgebreide instructievideo.Financiering

Wij vinden dat iedereen goed gereedschap verdient. Ook als het financieel even niet zo lekker uitkomt. Daarom hebben wij de mogelijkheid om jouw hefmobiel te financieren: je gebruikt je nieuwe tool terwijl je hem in maandtermijnen afbetaalt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.