Referenties

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten over de inzet van een Tiller®-hefmobiel? Hier tref je een aantal referenties aan:Medische zuurstof levering aan huis

Air Liquide Healthcare Nederland is een vooraanstaande leverancier van medische hulpmiddelen en verpleegkundige diensten en begeleidt wereldwijd meer dan één miljoen patiënten bij de thuisbehandeling van hun chronische therapie. VitalAire Nederland is actief op het gebied van zuurstoftherapie, aerosoltherapie en CPAP-therapie.

Zij zetten de Tiller®-hefmobiel LM75B in voor de levering van medische zuurstof aan huis. Met de levering maken zij een efficiency slag én garanderen zij de veiligheid van hun werkenemers, doordat zij één chauffeur per bus inzetten met een hefmobiel in plaats van twee personen die samen moeten tillen.Professionele Rational iCombi®-combisteamers transporteren en plaatsen


RATIONAL Nederland, leverancier van apparatuur voor de professionele keuken, werkt sinds 2016 met een Tiller®-hefmobiel LM160 en een voor ons op maat gemaakt opzetstuk. John Nijkamp, operationeel manager: “Efficiëntie staat bij ons hoog in het vaandel. Voorheen werden onze combisteamers en iCombi®-combisteamers geplaatst door twee monteurs met het nodige tilwerk. Soms moest de klant zelfs helpen. Onze combisteamers en iCombi®-combisteamers wegen tussen de 100 en 160 kg.
Tiller heeft voor ons een speciale vork ontwikkeld, zodat we de machines rechtstreeks vanaf de pallet kunnen plaatsen op een onderstel of werkblad. Hij heeft grote wielen, wat een voordeel is op tegelvloeren in de professionele keuken, het scheelt een half uur tot drie kwartier per plaatsing. We hebben een nieuwplaatsingsteam in Nederland bestaande uit drie monteurs, allen met eigen met bus met laadklep en Tiller®-hefmobiel. In België is net de eerste monteur met dezelfde uitrusting de weg op. Voor iedereen die grote zaken zoals wasmachines, koelkasten maar ook meubelen moet (ver-)plaatsen is de Tiller®-hefmobiel een aanrader.

Triple glas of HR+++ beglazing met precizie


Triple glas of HR+++ beglazing van ca. 65 kg per stuk plaatsen met de hefmobiel van Tiller®. Ron van Boxtel: "Echt zo fijn om hier mee te werken!"

Zij zetten de Tiller®-hefmobiel LM120GD o.a. in voor het beglazen van triple glas of HR+++ glas.

Landheer Glas® uit Breda is opgericht in 1999 om de particuliere en de zakelijke markt te voorzien van alle soorten glas en aanverwante artikelen. Zij voeren werken uit in opdracht van particulieren, verzekeraars, aannemers- en bouwbedrijven, schildersbedrijven, interieurbouwers, timmer- & klusbedrijven.Sorry!!! Geen frames beschikbaar of uw browser ondersteunt geen frames!

Printers transporteren en plaatsen


Voor Perry Penders, Teammanager Field Services bij Computacenter, was het niet rendabel om één printer van 160 kg te vervoeren met een auto met laadklep of er één te huren als de eigen klepwagen niet beschikbaar was. Daarom is hij tot aanschaf van de Tiller®-mobiel over te gaan. “Bij ons wordt deze gebruikt voor het vervoeren van printers van 160 kg per stuk met een bestelbus, aldus Perry. De aanschafprijs vond ik hoog, maar het is een kwalitatief, degelijk en doordacht product. De Tiller®-hefmobiel LM160 en een voor ons op maat gemaakt opzetstuk wordt tweemaal per week gebruikt. We hebben een berekening gemaakt voor het te plaatsen aantal printers dit jaar, waaruit bleek dat de aanschaf rendabel is. In onze branche gebruiken wij ook een pompwagen, rolcontainers en reachtrucks. Het grootste voordeel is dat de engineer die de printer moet plaatsten, de printer meeneemt in zijn eigen bus. Dit scheelt een extra transport. Beperkingen of risico’s kan ik niet echt geven, na een korte instructie van Tiller wijst het zich vanzelf.”